Online Enquiry

Vanuit de camping

Raften, kayakken, canyoning, karten, paintballen... Altijd al willen doen?

Al deze activiteiten worden georganiseerd vanuit de camping. Inschrijven hiervoor is op de camping.

Wijnproeven

Naast de camping ligt een van de wijngaarden van Domaine Lapeyre-Guilhemas. Wekelijks gaan we wijnproeven en krijgen we een rondleiding door de cave. Nederlands/ Engels gesproken.

Raften en kayakken

Raften, kanoraft, en kayak worden op de nabije rivier "Gave d'Oloron" georganiseerd. Dit in samenwerking met clubs in de omgeving. In een rivier met stroomversnellingen worden de technieken aangeleerd van deze watersporten. Raften is met een tiental personen in een rubberen boot, samenwerking en veel plezier zijn hierbij onvermijdelijk. Een kayak wordt bemand door één of twee personen, meer zelfstandigheid maar ook veel spannender. De minimum leeftijd is 8 jaar voor kayak en 6 jaar voor raften, kinderen moeten goed kunnen zwemmen om mee te doen.

Canyoning

Canyoning met Pyrenées-Aventures-Nouvelles vindt plaats in de Pyreneeën. Spanning en sensatie! Klimmen, klauteren, abseilen, in waterbekkens springen en met het water meeglijden.
Het is ook mogelijk om Speleo Canyoning te doen, canyoning onder de grond! Voor de echte bikkels!
Minimumleeftijd: 14 jaar.

Karten

Karten met Karting Briscous op een buitenbaan van 1200 meter in een snelle kart (75km per uur!). Wie maakt de snelste ronde?
Minimumleeftijd: 12 jaar.

Paintball

In een bos, opletten geblazen! Je kunt zo maar af zijn, doordat je een verfvlek op je pak hebt! Paintballen met Banzai Paintball: spannend, strategisch, teamwork en leuk! Twee teams strijden om de winst van de verschillende rondes.
Minimumleeftijd: 16 jaar (vanaf 14 jaar onder begeleiding van de ouders).

Parapenten

Op aanvraag is het mogelijk om te parapenten in de Pyreneeën met Air Attitude. Voel je zo vrij als een vogel en geniet van het prachtige uitzicht over de Pyreneeën.

allowfullscreen>