Online Enquiry

Maison de Maitre

Wilt u genieten van het heerlijke Franse leven en alle gemakken en voorzieningen van Domaine d'Esperbasque, maar wilt u niet kamperen? Zowel het Maison de Maître als het Koetshuis beschikken over diverse volledig ingerichte appartementen die u per week kunt huren. In het voor- en naseizoen is het mogelijk om een kamer of studio te huren, zelfs voor één nacht met mogelijkheid tot halfpension.

Centraal gelegen op de heuvel van het landgoed staat het imposante Maison de Maître. In de gevel van het Maison de Maitre uit 1732 staat gegrift: Pax in hanc domum - Vrede zij in dit huis.

Het Maison de Maitre is onderverdeeld in vier in stijl ingerichte appartementen voor evenveel gezinnen. Alle kamers beschikken over rustieke meubelen en prachtige houten of oorspronkelijke tegelvloeren. De kasten en de bedden passen perfect bij de stijl van het huis. Ieder appartement heeft een eigen keuken en sanitair. In de grote tuin waar elk een eigen plek met tafel en stoelen vindt, kan men genieten van het buiten zijn in de schaduw van de magnolia's, palmbomen of moerbeibomen.

In het voor- en naseizoen zijn de zit-slaapkamers ook los te huren. Ideaal voor bijvoorbeeld echtparen en er worden aantrekkelijke prijzen gehanteerd.

Bekijk Panorama

  Laagseizoen Hoogseizoen  
Appartement Béatrice € 325 € 550 Per week
Appartementen Salon en Blauw/Groen € 375 € 650 Per week
Appartement Grote Keuken € 375 € 675 Per week
Extra bed (1 pers.)   € 50 Per week
Studio € 275   Per week
Bed & Breakfast (per pers.) € 30   Per nacht
Toeristenbelasting
(vanaf 13 jaar)
€ 0.40 € 0.40 Per nacht

Hoogseizoen: 8 juli 2017 t/m 26 augustus 2017

De Grote Keuken

Dit ruime appartement bevindt zich op de begane grond en eerste etage. De naam leent zich aan de gezellige grote woonkeuken die bij dit appartement hoort. De kamer op de begane grond is een zitslaapkamer van 36m2 met een tweepersoons bed en een gezellige zithoek met openhaard. Op de eerste verdieping bevindt zich de tweede kamer, met tweepersoonsbed en wastafel.

De Salon

De Salon bevindt zich op de begane grond. Een groot appartement, met een zitslaapkamer (de oorspronkelijke salon van het huis) van 36m2 met een tweepersoonsbed. Deze kamer heeft een doorloop naar de slaapkamer met twee losse bedden, deze loopt weer door naar de keuken en het sanitair.

Dit appartement beschikt over een privé terras, aan de westkant van het huis.

Blauw en Groen

Dit appartement is het grootste appartement en bevindt zich op de eerste verdieping. De blauwe kamer is een zitslaapkamer met tweepersoons bed, bankstel, tafel en stoelen, kast en kaptafel. De keuken en het sanitair grenzen aan deze kamer. Een brede gang met een zitje en een balkon, die uitkijkt op de grote tuin met bijzondere bomen, scheidt de blauwe van de groene kamer. De groene kamer is een zitslaapkamer met twee eenpersoons bedden, 2 fauteuils, kast, kaptafel, tafel en stoelen.

Beatrice

Dit knusse, mooie appartement op de eerste verdieping heeft een zitslaapkamer van 25m2. Er staat een tweepersoons bed en is gezellig ingericht met een canapé en een fauteil, een kast en tafel met stoelen.

Een klein halletje met toegang tot douche en wc scheidt de twee kamers van het appartement.

De tweede kamer, het knusse ‘zolderkamertje' (de naam ontleent zich door de trap naar de zolder van het huis) heeft een twijfelaar bed, wastafel en een kastje.