Online Enquiry

Voorzieningen

Om u van alle gemakken te voorzien tijdens uw verblijf op de camping of in een appartement, kunt u gebruik maken van de vele aangeboden voorzieningen.

Bar met terras

Zo is er een gezellige bar met terras, voorzien van WIFI (draadloos netwerk). In deze ruimte, waar het altijd gezellig is, kunt u terecht voor een drankje, een praatje en informatie over de camping en omgeving. Kortom hét centrale punt van de camping tijdens de zomerse bedrijvigheid.

Tegen een kleine vergoeding kan er gepoold worden, onder het genot van bijvoorbeeld een drankje of een ijsje van de bar.

Sanitair

Het Domaine is voorzien van drie sanitair ruimtes: Le Hangar, L'Etable en La Cabane, waarvan er twee geschikt zijn voor gehandicapten. Alle ruimtes zijn schoon en de afgelopen jaren vernieuwd.

Twee sanitairgebouwen beschikken over een wasmachine en een stortbak voor het chemisch toilet.

Bakker

Tijdens het hoogseizoen komt de bakker op de camping met heerlijke croissants en gevarieerde soorten brood. In het voor- en naseizoen kunt u genieten van Mariannes zelfgebakken volkoren- en rozijnenbrood.

Eten & drinken

Afhaalmaaltijden zijn tijdens de zomervakantie een paar keer per week te verkrijgen: friet met een kroket of frikandel of een lekkere pizza naar keuze. Dit wordt van tevoren aangekondigd.

In het voor- en naseizoen worden regelmatig gezamenlijke maaltijden georganiseerd. Marianne maakt dan een heerlijke maaltijd voor iedereen die mee wil eten.

Koeling

Om uw eten goed koel te houden bestaat er de mogelijkheid om koelelementen in te vriezen of een koelkast te huren voor €42 per week (tafelmodel +-120L), graag reserveren.

Caravan & Camper Stalling

Wilt u volgend jaar terugkomen op de camping én het gemak ervaren om zonder caravan te rijden? Dan kunt u uw caravan op Domaine d'Esperbasque binnen stallen. U kunt ook uw camper, auto, fiets of ... bij ons stallen.

Tijdens het hoogseizoen staan de caravans buiten. Neem contact met ons op voor meer informatie.

  Laagseizoen (binnen) Hoogseizoen (buiten)  
Caravan, vouwwagen, aanhanger €30 €30 Per maand
Motorstalling tijdens verblijf in het huis Gratis Gratis