Ont­dek ons domaine en kom hele­maal tot rust!

Beleef het thuiskomen” gevoel, de gastvri­jheid en de onged­won­gen sfeer op het char­mante land­goed. Alles is door de jaren heen met liefde­volle aan­dacht, respect en zorg opge­bouwd en ingericht. De apparte­menten in het rustieke land­huis en de oude boerder­ij het koetshuis. 

Nieuw zijn de sfeer­vol ingerichte boom­stamhuizen onder de grond, een wel­dadi­ge en ontspan­nen plek voor het hele gezin. Mooie safari­ten­ten voor kam­peren in sti­jl. Car­a­vans en campers staan onder de eeuwe­noude eiken en de ten­ten op de ter­rassen met het wijdse uitzicht.

Onze ont­moet­ingsruimte, bar bli­jft nieuw met aan de achterkant de roman­tis­che tuin met wilde bloe­men en de chill-ruimte. Aan de voorkant gezel­lige druk­te op het ter­ras met uitzicht op de mooie lucht­en, de onder­gaande zon.

Het is duidelijk, we kunnen vakantie vieren en gelukkig is er de zekerheid dat we vanaf 15 juni de grens over kunnen naar ons vakantieland Frankrijk!
Bekijk onze laatste nieusbrief hier.

COVID-19 Bericht

Bekijk onze boodschap over hoop en doorzettingsvermogen. We hopen u snel te zien op Domaine d'Esperbasque!

Aarzel niet om dit jaar bij ons te boeken! U kunt uw boekingsdatums de komende 18 maanden kosteloos wijzigen*.

Reserveer Nu

De Omgev­ing

Esper­basque is gele­gen in het departe­ment Pyrenées Atlan­tiques, valk­bij het dor­p­je Salies de Béarn, van leuke dor­p­jes en mark­t­jes in de Béarn en Basken­land tot de hoge gol­ven van de Atlantis­che kust en de hoge top­pen van de Pyreneëen. 

Ga een dag­je de grens over en tapas eten in buur­land Span­je.

De omgev­ing biedt alle mogelijkhe­den voor vis­sen, wan­de­len, fiet­sen, hard­lopen en leuke uit­stap­jes met de auto of motor.

Activiteit­en

Op de camp­ing of vanu­it de camp­ing, activiteit­en voor kinderen (kinderdis­co, koni­j­nen knuffe­len, tram­po­lines…), jon­geren (voet­bal, zeskamp, boogschi­eten…), oud­ers (jeu de boules, wijn­proeven, mas­sage…) of voor het hele gezin (rondlei­din­gen, raften…). 

Leer paardri­j­den en ga op buiten­rit vanaf de camp­ing, ga lekker kayak­en of canyonin­gen, ga racen in een kart of een mid­dag paint­ballen! Op 2km ligt een 18 holes golfbaan.

Route

Domaine d’Esperbasque
Chemin de Lag­is­quet
64270 Salies de Béarn
France
View on Google Maps

Reizen per trein (NS His­peed); eindbestem­ming Puy­oo of Orthez.

Reizen per vlieg­tu­ig (Ryanair en Transavia); eindbestem­ming Biar­ritz of Pau.

GPS Coor­di­nat­en:
43.45305°, ‑0.92061°
N43°27.183′, W 0°55.237
N 43°2711″, W 0°5514.2

Neem con­tact met ons op als u opge­haald zou willen worden.