Om u van alle gemakken te voorzien tij­dens uw verbli­jf op de camp­ing of in een apparte­ment, kunt u gebruik mak­en van de vele aange­bo­den voorzieningen.

Bar met terras

Zo is er een gezel­lige bar met ter­ras, voorzien van WIFI (draad­loos netwerk). In deze ruimte, waar het alti­jd gezel­lig is, kunt u terecht voor een drankje, een praat­je en infor­matie over de camp­ing en omgeving. 

Kor­tom hét cen­trale punt van de camp­ing tij­dens de zom­erse bedrijvigheid.

Tegen een kleine ver­goed­ing kan er gepoold wor­den, onder het genot van bijvoor­beeld een drankje of een ijs­je van de bar.

San­i­tair

Het Domaine is voorzien van drie san­i­tair ruimtes: Le Hangar, L’Etable en La Cabane, waar­van er twee geschikt zijn voor gehand­i­capten. Alle ruimtes zijn schoon en de afgelopen jaren vernieuwd.

Twee san­i­tairge­bouwen beschikken over een was­ma­chine en een stort­bak voor het chemisch toilet.

Bakker

Tij­dens het hoog­seizoen komt de bakker op de camp­ing met heer­lijke crois­sants en gevarieerde soorten brood. In het voor- en naseizoen kunt u geni­eten van Mar­i­annes zelfge­bakken volko­ren- en rozijnenbrood.

Eten & drinken

Afhaal­maalti­j­den zijn tij­dens de zomer­vakantie een paar keer per week te verkri­j­gen: fri­et met een kroket of frikan­del of een lekkere piz­za naar keuze. Dit wordt van tevoren aangekondigd.

In het voor- en naseizoen wor­den regel­matig geza­men­lijke maalti­j­den geor­gan­iseerd. Mar­i­anne maakt dan een heer­lijke maalti­jd voor iedereen die mee wil eten.

Koel­ing

Om uw eten goed koel te houden bestaat er de mogelijkheid om koelele­menten in te vriezen of een koelka­st te huren voor €42 per week (tafelmod­el +-120L), graag reserveren.

Car­a­van & Camper Stalling

Wilt u vol­gend jaar terugkomen op de camp­ing én het gemak ervaren om zon­der car­a­van te rij­den? Dan kunt u uw car­a­van op Domaine d’Es­per­basque bin­nen stallen. U kunt ook uw camper, auto, fiets of … bij ons stallen.

Tij­dens het hoog­seizoen staan de car­a­vans buiten. Neem con­tact met ons op voor meer informatie.