Domaine d’Es­per­basque is een land­goed van ongeveer 15 hectare. Gele­gen op een heuv­el op 2km van het dorp Salies de Béarn, het land­goed biedt u een vari­atie aan uitzicht­en en indrukken in een prachtige omgeving. 

Er zijn diverse mogelijkhe­den om bij ons te verbli­jven: op de camp­ing met een tent, car­a­van, vouwwa­gen of camper, maar u kunt natu­urlijk ook verbli­jven in een luxe safari­tent of één van onze knusse appartementen! 

Vele voorzienin­gen mak­en uw vakantie nog aan­ge­namer: een gezel­lige bar met ter­ras, mooie nieuwe san­i­tairge­bouwen, een zwem­bad en veel activiteit­en voor jong en oud.

Le Camp­ing (Kam­peert­er­reinen)

­De camp­ing bestaat uit 5 velden, allen met ruime kam­peer­plaat­sen en prachtig uitzicht over de heuvels. Deze velden hebben alle­maal hun eigen karak­ter en naam en liggen uit elka­ar, zodat ieder veld een uniek uitzicht heeft.

Lees verder

La Mai­son de Maître

Het Mai­son de Maitre is onderverdeeld in vier in sti­jl ingerichte apparte­menten voor even­veel gezinnen.

Lees verder

Les Gîtes (Het Koetshuis)

Het Koet­shuis was vroeger het koet­shuis van het land­goed. Hier waren de stallen en wer­den de koet­sen gepar­keerd’. Inmid­dels is het omge­bouwd en beschikt het over twee apparte­menten, ieder met een eigen keuken en sanitair.

De apparte­menten in het koet­shuis zijn het hele jaar beschikbaar

Lees verder

Les Tentes Safari (Safari­ten­ten)

De luxe” kam­peerder kan bij ons een Safari­tent huren met het hele gezin om met zijn tweeën voor Glamp­ing” op Esper­basque, voor een week of weekend.

Lees verder

Voorzienin­gen

Om u van alle gemakken te voorzien tij­dens uw verbli­jf op de camp­ing of in een apparte­ment, kunt u gebruik mak­en van de vele aange­bo­den voorzieningen.

Lees verder