Ont­dek ons domaine en kom hele­maal tot rust!

Beleef het thuiskomen” gevoel, de gastvri­jheid en de onged­won­gen sfeer op het char­mante land­goed. Alles is door de jaren heen met liefde­volle aan­dacht, respect en zorg opge­bouwd en ingericht. De apparte­menten in het rustieke land­huis en de oude boerder­ij het koetshuis. 

Nieuw zijn de sfeer­vol ingerichte boom­stamhuizen onder de grond, een wel­dadi­ge en ontspan­nen plek voor het hele gezin. Mooie safari­ten­ten voor kam­peren in sti­jl. Car­a­vans en campers staan onder de eeuwe­noude eiken en de ten­ten op de ter­rassen met het wijdse uitzicht.

Onze ont­moet­ingsruimte, bar bli­jft nieuw met aan de achterkant de roman­tis­che tuin met wilde bloe­men en de chill-ruimte. Aan de voorkant gezel­lige druk­te op het ter­ras met uitzicht op de mooie lucht­en, de onder­gaande zon.

1

COVID-19 Bericht

Bekijk onze boodschap over hoop en doorzettingsvermogen. We hopen u snel te zien op Domaine d'Esperbasque!

Aarzel niet om dit jaar bij ons te boeken! U kunt uw boekingsdatums de komende 18 maanden kosteloos wijzigen*.

Reserveer Nu

De Omgev­ing

Esper­basque is gele­gen in het departe­ment Pyrenées Atlan­tiques, valk­bij het dor­p­je Salies de Béarn, van leuke dor­p­jes en mark­t­jes in de Béarn en Basken­land tot de hoge gol­ven van de Atlantis­che kust en de hoge top­pen van de Pyreneëen. 

Ga een dag­je de grens over en tapas eten in buur­land Span­je.

De omgev­ing biedt alle mogelijkhe­den voor vis­sen, wan­de­len, fiet­sen, hard­lopen en leuke uit­stap­jes met de auto of motor.

Activiteit­en

Op de camp­ing of vanu­it de camp­ing, activiteit­en voor kinderen (kinderdis­co, koni­j­nen knuffe­len, tram­po­lines…), jon­geren (voet­bal, zeskamp, boogschi­eten…), oud­ers (jeu de boules, wijn­proeven, mas­sage…) of voor het hele gezin (rondlei­din­gen, raften…). 

Leer paardri­j­den en ga op buiten­rit vanaf de camp­ing, ga lekker kayak­en of canyonin­gen, ga racen in een kart of een mid­dag paint­ballen! Op 2km ligt een 18 holes golfbaan.

Route

Domaine d’Esperbasque
Chemin de Lag­is­quet
64270 Salies de Béarn
France
View on Google Maps

Reizen per trein (NS His­peed); eindbestem­ming Puy­oo of Orthez.

Reizen per vlieg­tu­ig (Ryanair en Transavia); eindbestem­ming Biar­ritz of Pau.

GPS Coor­di­nat­en:
43.45305°, ‑0.92061°
N43°27.183′, W 0°55.237
N 43°2711″, W 0°5514.2

Neem con­tact met ons op als u opge­haald zou willen worden.